Naar Homepage
Kidscorner

Speciaal een afdeling voor de kids die deze Sproeifeest site bezoekt. Op deze pagina zijn allerlei leuke dingen te vinden. Heb je bijvoorbeeld al een kleurplaat uitgeprint om te kleuren? Of leuke youtube filmpjes bekeken? Veel plezier op onze website!
Meer Kidscorner!!
Sponsoren
Helden van het Sproeifeest
Helden van het Sproeifeest

Vrijwilligers bedankt!

Wij willen, als het Sproeifeest zijnde, via deze weg alle vrijwilligers nog een keer bedanken voor jullie inzet voor, tijdens en na het weekend.
Het klinkt misschien als een cliche maar het Sproeifeest wordt DOOR en VOOR Hoonhorst georganiseerd. Oftewel zonder alle vrijwilligers zouden we echt niet kunnen bestaan. Daarom hopen wij natuurlijk ook weer dat wij volgend jaar wederom een beroep op jullie mogen doen. 
Kijk nog even op de vrijwilligers afdeling voor enkele actiefoto's van onze vrijwilligers tijdens onze gewelidge Sproeiweekend 2011. Op de foto hiernaast kun je de vrijwilligers uitgeblust en wel zien naborrelen op de zondagmorgen nadat al het feestende publiek op zaterdag de tent was uitgeveegd..

Zonder vrijwilligers geen Sproeifeest!

Het Sproeifeest kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Daarom vragen we dit jaar ook weer je hulp! Meld je aan als vrijwilliger voor Sproeifeest 2014.

Klink op deze LINK en vul het formulier in.

Alvast bedankt!

Sponsoren

Naar Twitter
Naar Facebook
Naar YouTube