Naar Homepage
Kidscorner

Speciaal een afdeling voor de kids die deze Sproeifeest site bezoekt. Op deze pagina zijn allerlei leuke dingen te vinden. Heb je bijvoorbeeld al een kleurplaat uitgeprint om te kleuren? Of leuke youtube filmpjes bekeken? Veel plezier op onze website!
Meer Kidscorner!!
Sponsoren
Een droom, een wens, die toch al wel een aantal jaren, bij enkele mensen in Hoonhorst en omstreken, enorm sterk leefde. Er werd veel over gepraat maar men kwam steeds niet tot echte daden, tot op een zaterdag in juni 1993. Ze zaten met enkele mensen in Café Kappers en spraken af: Volgend jaar Zomer ’94 een feest in Hoonhorst. Dat was het begin. 
 
Top op de dag van vandaag is het Sproeifeest altijd nog een feit!  Als organisatie hebben ze het eerste jaar bijzonder veel plezier gehad in alle voorbereidingen. De gehele voorbereiding voor het eerste Sproeifeest heeft wel heel veel tijd gekost, maar het is dan ook zeker de moeite waard geweest. 
 
Het doet ons goed dat alle verenigingen, van groot tot klein, meteen achter het initiatief stonden. Ze waren en zijn nog steeds allemaal zeer positief. De aanmelding van maar liefst 186 vrijwilligers, in het eerste jaar was dan ook gigantisch, zo veel zelfs dat ze enkele mensen moesten afzeggen. Dit geeft aan dat zo’n feest in het dorp meteen leefde onder de mensen. De mensen waren bereid hieraan mee te helpen. Nog onze dank hiervoor!
 
‘’Sproeifeest Hoonhorst’’
Hoe is ons geweldige Dorpsfeest eigenlijk ontstaan?
Sponsoren

Naar Twitter
Naar Facebook
Naar YouTube